MENU

Updates

Start bouw van 20 levensloopbestendige woningen in ‘Zeeuwse Morgen’

Bogor Projectontwikkeling B.V., Dunavast Development B.V. en Aannemingsbedrijf Fraanje B.V. startten dinsdag 12 juli officieel met de bouw van het project Zeeuwse Morgen. De bouwstart werd op traditionele wijze ingevuld door de Zeeuwse Wasschappelse Heiploeg.

Lees bericht

Wensen vertalen naar mooie functionele zorggebouwen

Zorgvastgoed ontwikkelen doe je samen. Dat is althans de insteek van Bogor Projectontwikkeling. Met een klein team onder leiding van Jan Bouter realiseert deze ontwikkelaar uit Gorinchem in heel Nederland kleinschalige woonzorgvoorzieningen, waarbij samenwerken de rode draad vormt. Bijvoorbeeld met Martha Flora, dat zorg biedt aan mensen met dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Alleen al in de tweede helft van dit jaar levert deze samenwerking drie nieuwe zorglocaties op. En er zit (veel) meer in het vat.

Lees bericht

Bogor verkoopt ruim 20 miljoen investeringsvolume in Alphen aan den Rijn aan MN

Op 22 oktober tekenden Bogor Projectontwikkeling en MN, namens pensioenfonds PMT, de koopovereenkomst van de ontwikkeling aan de Ambonstraat in Alphen aan den Rijn. Bogor ontwikkelde op de al een aantal jaren bij haar in eigendom zijnde locatie een aangepast bouwplan. Het nieuwe plan omvat 60 huurappartementen waarvan het grootste deel in de vrije sector. Het investeringsvolume bedraagt ruim 20 miljoen.

Lees bericht

Dronefilm verplaatsen kastanjeboom

Bekijk de dronefilm van het verplaatsen van de kastanjeboom in Alphen aan den Rijn.

Lees bericht

Bogor verplaatst 70 jaar oude Kastanjeboom naar een nieuwe locatie

Met een grote investering en een succesvolle operatie onder leiding van Tree-o-logic en de Nationale Bomenbank verplaatste Bogor Projectontwikkeling op maandag 11 oktober succesvol de enorme kastanjeboom van de Prins Bernardlaan in Alphen aan den Rijn.

Lees bericht

Start verkoop van 20 levensloopbestendige woningen in ‘Zeeuwse Morgen’

In de woonwijk ’t Zand in Middelburg op de plek van de Morgensterkerk ontwikkelden Bogor Projectontwikkeling B.V. en Dunavast Development B.V. het project ‘Zeeuwse Morgen’. Op vrijdag 1 oktober start de verkoop van de 12 appartementen en 8 patiowoningen.

Lees bericht

Bogor en Dunavast ontwikkelen 20 levensloopbestendige woningen in Middelburg

In de woonwijk ’t Zand in Middelburg ontwikkelen Bogor Projectontwikkeling B.V. en Dunavast Development B.V. 12 appartementen en 8 levensloopbestendige patiowoningen voor het bouwplan ‘Zeeuwse Morgen’.

Lees bericht

Bogor en tB Projects tekenen overeenkomst voor 20 unieke villa's op Landgoed Rijnhuizen in Nieuwegein

Bogor Projectontwikkeling B.V. en tB Projects ontwikkelen het bouwplan ‘De Boskamer’ in Nieuwegein. Een ontwikkeling met twintig karakteristieke villa’s in de historische omgeving van Landgoed Rijnhuizen.

Lees bericht

Bogor en Dunavast starten met de bouw van 20 zorgappartementen in Oegstgeest

Dinsdag 1 juni heeft wethouder P.A. Glasbeek van de gemeente Oegstgeest het startsein gegeven voor de bouw van een Martha Flora zorgvilla met 20 zorgstudio’s.

Lees bericht

Bogor en Bouwbedrijf J.G. Timmer ontwikkelen woon-winkellocatie in Kesteren

Op de voormalige Spar-locatie in Kesteren ontwikkelen Bogor Projectontwikkeling en Bouwbedrijf Timmer een plan met appartementen en een grote winkelruimte met een vrije invulling.

Lees bericht

Bogor en tB Projects ontwikkelen zorgvastgoed in Breda

Bogor Projectontwikkeling B.V. ontwikkelde in samenwerking met tB projects een zorgvilla voor Martha Flora in Breda.

Lees bericht

Bogor en Dunavast ontwikkelen zorglocatie in Oegstgeest

Bogor Projectontwikkeling B.V. en Dunavast B.V. ontwikkelden gezamenlijk een zorgvilla voor Martha Flora in Oegstgeest.

Lees bericht

Bogor verkoopt ontwikkeling Aldi supermarkt in Denekamp

Bogor Projectontwikkeling B.V. uit Gorinchem kocht in 2018 de locatie ‘Eurowerft Noord’ in Denekamp en heeft de ontwikkeling succesvol de eerste fase ingebracht. De deal met Aldi is op deze basis gesloten met als resultaat de verkoop aan de vastgoedafdeling van Aldi.

Lees bericht

Bogor verkoopt 13 miljoen zorgvastgoed aan Aedifica

Bogor Projectontwikkeling B.V. uit Gorinchem ontwikkelde op eigen titel twee zorgvilla’s voor Martha Flora in opdracht van eindbelegger Aedifica Nederland B.V. De totale overnamesom bedraagt 13 miljoen euro.

Lees bericht