MENU

Bogor en tB projects tekenen intentieovereenkomst voor ca. 40 woningen op locatie van de Zionskerk in Oostkapelle

Bogor Projectontwikkeling B.V. en tB projects B.V. ontwikkelen een bouwplan aan de Duinweg in Oostkapelle ter plaatse van de Zionskerk. Op woensdag 28 juni ondertekenden partijen een intentieovereenkomst met wethouder R. de Visser van de gemeente Veere voor de uitwerking van circa 40 woningen voor jong en oud op deze locatie. Hier ontstaat een bijzondere ontwikkeling met aandacht voor het openbaar groen rondom.

Een ontwikkeling met een grote differentiatie Het eerste concept van het plan gaat uit van vrijstaande-, twee-onder-een-kap-, rijwoningen en levensloopbestendige woningen. Er is daarbij volop ruimte rondom gereserveerd voor royale tuinen, openbaar groen en parkeren voor bewoners en bezoekers. Zo ontstaat op de plek van de Zionskerk een geheel nieuwe woongemeenschap waar jong en oud samen komen.

Op dit moment werken Bogor en tB projects aan een nadere uitwerking van het bouwplan om zo samen met de gemeente, de directe omgeving en Faasse & Fermont makelaars tot een definitief bouwplan te komen passend bij de vraag vanuit de gemeenschap. Partijen ontwikkelden eerder in deze samenwerking diverse succesvolle projecten, onder andere in Middelburg, Goes, Hulst en Zierikzee.

Foto v.l.n.r.: Frank ten Brinke (tB projects), wethouder R. de Visser (gemeente Veere), Jan Bouter (Bogor)

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de websites: www.bogor.nl en www.tbprojects.nl.