MENU

Ontwikkelen met respect

Bogor Projectontwikkeling heeft in Zeeland een mooie staat van dienst opgebouwd. Wij geven een nieuwe bestemming aan gronden met oude bebouwing, verouderde bedrijfspercelen of leegstaand maatschappelijk vastgoed. Voortdurend zijn wij op zoek naar ontwikkellocaties waaraan een betekenisvolle woon- of zorgbestemming kan worden gegeven. Passend bij het gebied en bij de mensen die er wonen.

Uw leegstaand vastgoed of onbebouwde grond is bij ons in goede handen. Neem nu contact met ons op.

Scroll voor meer

Bogor ontwikkelt woon- en zorglocaties

Om onze projecten te verwezenlijken onderhouden wij korte lijnen met lokale en regionale overheden en investeren wij veel tijd en energie in de samenwerkingsrelatie. Wij werken hard om het vertrouwen te verdienen en denken constructief mee met de verkoper en met andere betrokken partijen. Bogor belooft geen gouden bergen, maar staat met beide benen aan de grond met als doel een mooie passende en voor alle partijen rendabele ontwikkeling te realiseren.

Zeeuwse projecten

Wij ontwikkelen en realiseren vastgoed in duurzame samenwerking met solide partners. De volledige coördinatie van conceptontwikkeling tot oplevering ligt in onze handen.

Zorg

Bogor is op zoek naar ontwikkellocaties in Zeeland

Zoekt u een betrouwbare koper voor uw bebouwde grond, uw verouderde bedrijfsperceel of uw maatschappelijke vastgoed?

Maak nu een afspraak:

Patiowoningen Zeeland