MENU

De bouw van De Boskamer is gestart

Donderdag 14 september organiseerden Bogor Projectontwikkeling B.V., tB projects en ThuisInBouwen een happening rondom de start van de bouw van De Boskamer. De kopers en het projectteam waren voor de gelegenheid uitgenodigd om de bouw te komen bezichtigen, elkaar als toekomstige buren te ontmoeten en te toosten op een succesvolle bouw.

In het voorjaar van 2023 is men gestart met de eerste deelfase: De Boskamerlaan, bestaande uit 8 villa’s in de bosrijke omgeving van Landgoed Rijnhuizen. De basis voor de eerste bouwlaag is reeds gerealiseerd. Op dit moment worden de funderingsvloeren van de overige 12 villa’s in de tweede fase, Het Hof van De Boskamer, gestort.

Opvallend is de fantastische sfeer in het gebied nu de oude bebouwing geheel verwijderd is. De nieuwe woonomgeving voor de 20 kopers is bijzonder bosrijk met de hoge, soms monumentale bomen, terwijl de afstand tot directe voorzieningen, de snelweg en het centrum van Utrecht minimaal is. Ouders en kinderen kunnen hier straks in alle rust wonen en genieten in deze bijzondere historische omgeving.

Naar verwachting wordt De Boskamerlaan in het 2e kwartaal van 2024 opgeleverd en Het Hof van De Boskamer in het 4e kwartaal van 2024.