MENU

Bogor en Dunavast ontwikkelen 20 levensloopbestendige woningen in Middelburg

In de woonwijk ’t Zand in Middelburg ontwikkelen Bogor Projectontwikkeling B.V. en Dunavast Development B.V. 12 appartementen en 8 levensloopbestendige patiowoningen voor het bouwplan ‘Zeeuwse Morgen’. Afgelopen week is het bestemmingsplan onherroepelijk geworden. 

Het bouwplan, gesitueerd op de plek van de Morgensterkerk aan de westkant van Middelburg, speelt in op de grote vraag naar levensloopbestendig wonen. In het plan ‘Zeeuwse Morgen’ kunnen kopers zelf bepalen in welke vorm zij gaan wonen met het oog op morgen. 

De patiowoningen bieden een prachtige kans om de stap te maken naar een hoogwaardige nieuwbouwwoning, waar je nu comfortabel leeft en bovendien zorgeloos ouder kunt worden. Deze woningen bestaan uit twee bouwlagen. Slapen kan zowel op de verdieping als op de begane grond, en met twee badkamers biedt de indeling alle flexibiliteit om mee te bewegen met een volgende levensfase. 

De oostelijke zijde van Zeeuwse Morgen wordt ingericht met een appartementengebouw van maximaal drie bouwlagen. In dit gebouw komen twaalf appartementen: vijf op iedere verdieping, en twee op de begane grond. De kleinschaligheid geeft het gebouw een eigenheid die voor bewoners vertrouwd en herkenbaar voelt. In de plint komt ook een maatschappelijke ruimte, waar bijvoorbeeld een fysiotherapeut of een huisarts een zorgfunctie voor de wijk kan uitoefenen. 

Het bouwplan wordt nu naar een definitieve fase gebracht, waarna op korte termijn het verkoopproces zal worden opgestart. 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website: www.zeeuwsemorgen.nl