MENU

Start verkoop van 20 levensloopbestendige woningen in ‘Zeeuwse Morgen’

In de woonwijk ’t Zand in Middelburg op de plek van de Morgensterkerk ontwikkelden Bogor Projectontwikkeling B.V. en Dunavast Development B.V. het project ‘Zeeuwse Morgen’. Op vrijdag 1 oktober start de verkoop van de 12 appartementen en 8 patiowoningen.

Het bouwplan speelt in op de grote vraag naar levensloopbestendig wonen. In het plan ‘Zeeuwse Morgen’ kunnen kopers zelf bepalen in welke vorm zij gaan wonen met het oog op morgen. Al tijdens de voorinschrijving blijkt de vraag naar levensloopbestendig wonen groot, de interesse gaat hierbij veelal ook uit naar de patiowoningen: een onderscheidend concept dat kopers een keuze biedt. Zij kunnen nu al, eventueel met het gezin, een stap maken naar een hoogwaardige nieuwbouwwoning, waar ze nu comfortabel kunnen leven en in de toekomst zorgeloos ouder kunnen worden. De patiowoningen bestaan uit twee bouwlagen. Slapen kan zowel op de verdieping als op de begane grond, en met twee badkamers biedt de indeling alle flexibiliteit om mee te bewegen met een volgende levensfase. De grote hoekwoningen met een woonoppervlakte van respectievelijk ca. 140 m2 bieden daarnaast de mogelijkheid om een kantoor of praktijk aan huis te vestigen in de aansluitende tuin-/praktijkkamer met eigen entree.

De oostelijke zijde van Zeeuwse Morgen wordt ingericht met een appartementengebouw van maximaal drie bouwlagen. In dit gebouw komen twaalf duurzame appartementen: vijf op iedere verdieping, en twee op de begane grond. In de plint komt ook een maatschappelijke ruimte, waar bijvoorbeeld een fysiotherapeut of een huisarts een zorgfunctie voor de wijk kan uitoefenen. Tussen het appartementengebouw en de patiowoningen wordt in een groene omgeving een royale parkeervoorziening gerealiseerd voor de bewoners.

De bouw wordt verzorgd door Bouwbedrijf Fraanje. Naar verwachting zal de bouw starten in het eerste/tweede kwartaal van 2022.

Bezoek zeeuwsemorgen.nl voor meer informatie.