MENU

Bogor verkoopt 13 miljoen zorgvastgoed aan Aedifica

Bogor Projectontwikkeling B.V. uit Gorinchem ontwikkelde op eigen titel twee zorgvilla’s voor Martha Flora in opdracht van eindbelegger Aedifica Nederland B.V. De totale overnamesom bedraagt 13 miljoen euro. B&R Bouwgroep - een Belgische bouwgroep met jarenlange ervaring in de zorgsector - zal de bouw van beide zorgvilla’s verzorgen. Met deze transactie worden 56 zorgappartementen gerealiseerd in het hoger segment. 

De twee zorgvilla’s in Hulsberg en Goes beschikken beide over een onherroepelijke bouwtitel. Dit betekent dat nog dit jaar wordt gestart met de bouw, waarna de villa’s respectievelijk in het 4e kwartaal van 2021 en in het 1e kwartaal van 2022 worden opgeleverd aan Martha Flora. Bogor ontwikkelde eerder succesvol twee zorglocaties voor Aedifica in Bavel en Bosch en Duin. 

Bij het ontwerp is in alle gevallen rekening gehouden met de karakteristieke en stedenbouwkundige structuur van de omgeving binnen de kaders van de uitgangspunten van de Martha Flora huizen. Zo bevindt de zorgvilla in Goes zich in een parkachtige omgeving met riante tuinen. Het fraai ontwikkelde gevelbeeld en de riante oprijlaan sluit hier perfect op aan. In Hulsberg wordt eveneens een riante en bijna weelderige tuin aangelegd met aangrenzende tuinkamers, zodat de bewoners altijd een fijne plek vinden in een beschermde omgeving met volop privacy. 

De twee nieuwe zorgvilla’s in Hulsberg en Goes vormen een uitstekende aanvulling op de huidige tien zorgvilla’s van Martha Flora en de toenemende vraag voor waardevolle huisvesting en onderscheidende zorg bij dementie in het hoger segment.