MENU

Bogor: bewezen goed in zorgvastgoed

De ontwikkeling van zorgvastgoed kent geen standaardprojecten. Doelgroepen kunnen verschillen en ook iedere locatie heeft zo zijn eigen karakteristieken. Wat al die projecten met elkaar delen, is een zekere balans tussen zelfstandigheid en ontmoeting, waarop de ontwikkeling naadloos moet aansluiten. In dat speelveld heeft Bogor een mooie staat van dienst opgebouwd, waarbij samenwerkingspartners als Philadelphia, Gemiva, Martha Flora, Wonen bij September en Cedrah u voorgingen.

Scroll voor meer
Bogor, bewezen goed in zorgvastgoed

Bogor, bewezen goed in zorgvastgoed

Bij zorgvastgoed staat altijd de verbinding centraal. Bewoners beschikken over een eigen appartement of studio, maar kunnen elkaar ook ontmoeten wanneer zij dat willen. Samen met de architect creƫert Bogor hiertoe de mogelijkheid, met aantrekkelijke centrale ruimten op iedere verdieping of in een mooie binnentuin.

De verbinding geldt echter ook voor de onderliggende samenwerking met opdrachtgever en gemeente. Daarin stelt Bogor zich op als een betrouwbare, deskundige en slagvaardige partner. Met het oog op het eindresultaat onderhouden we korte lijnen met alle betrokkenen en laten wij ons niet uit het veld slaan door mogelijke hindernissen. Samen staan we sterk, en daar investeren we ook in. Zo hebben we al veel uitdagende projecten tot een goed einde gebracht, waarbij we in verschillende stadia van de planontwikkeling kunnen instappen; vanaf de aankoop van de grond tot en met de langetermijnexploitatie.

Zorgprojecten

Wij ontwikkelen en realiseren zorgvastgoed in duurzame samenwerking met solide partners. De volledige coƶrdinatie van conceptontwikkeling tot oplevering ligt in onze handen.
Een greep uit onze zorgprojecten:

Breda

Zorg
Gerealiseerd
Peymeestersdreef

Maastricht

Zorg
In ontwikkeling
Kruitmolenlaan

Middelburg Kruitmolenlaan

Zorg
Gerealiseerd
Duinweg

Oostkapelle

Woningen Zorg
In ontwikkeling

Benieuwd naar alle projecten? Bekijk het projectoverzicht

Projectoverzicht

Zorg ontwikkellocaties gevraagd!

Heeft u een ontwikkellocatie op het oog die u met visie en daadkracht wilt laten ontwikkelen? Maak dan kennis met Bogor: bewezen goed in zorgvastgoed.

Neem contact met ons op.

Professioneel team