MENU

Bogor zoekt ontwikkellocaties

Wat is er mooier dan een leegstaand pand of ongebruikte grond een nieuwe bestemming geven? Denk daarbij aan kerken en scholen, gebouwen die geen dienst meer doen, of een ongebruikt perceel. Bogor doet dit al dertig jaar en zoekt continue naar ontwikkellocaties waaraan een betekenisvolle woon- of zorgbestemming kan worden gegeven. Passend bij het gebied en de mensen die er wonen. Wij kunnen in verschillende stadia van de planontwikkeling instappen; vanaf aankoop van de grond tot en met de lange termijnexploitatie.

Neem contact met ons op

Bel 0183 64 00 34 of mail naar info@bogor.nl

Scroll voor meer
Bogor, bewezen goed in zorgvastgoed

Samenwerking met nieuwe partners

Om onze projecten te verwezenlijken, onderhouden wij korte lijnen met lokale en regionale overheden en investeren wij veel tijd en energie in de samenwerkingsrelatie. Het team van Bogor denkt constructief mee met de verkoper en met andere betrokken partijen. Bogor is een platte organisatie en dat werkt in ieders voordeel. Het team is nuchter, betrouwbaar en flexibel, maar heeft ook passie en durf. Bogor belooft geen gouden bergen maar staat met beide benen aan de grond met als doel een mooie passende en voor alle partijen rendabele ontwikkeling te realiseren.

Referenties

Wij ontwikkelen en realiseren vastgoed in duurzame samenwerking met solide partners. De volledige coördinatie van conceptontwikkeling tot oplevering ligt in onze handen.
Een greep uit onze projecten:

Alphatoren

Leiden

Woningen Winkels
Gerealiseerd
Op Dubbelsteyn

Dordrecht

Woningen Zorg
Gerealiseerd
Aan den Dijck

Aan den Dijck

Woningen
In ontwikkeling

Goes

Zorg
Gerealiseerd
Zeeuwse Morgen

Middelburg

Woningen
Bouwfase
De Boskamer

Nieuwegein

Woningen
Bouwfase

Benieuwd naar alle projecten? Bekijk het projectoverzicht

Projectoverzicht

Leegstaand vastgoed of ongebruikte grond verkopen?

Bogor koopt en ontwikkelt met een heldere visie en krachtige aanpak! Maak kennis met Bogor: bewezen goed in vastgoed.

Neem contact met ons op.

Professioneel team